Власенко про “вибори путіна” у Сєвєродонецькому районі: “Значна частина тих, хто “голосували” - це представники рф”

Власенко про “вибори путіна” у Сєвєродонецькому районі: “Значна частина тих, хто “голосували” - це представники рф”

Значна частина тих, хто “голосував”на виборах президента рф у Сєвєродонецьку та Сєвєродонецькому районі, - представники російської федерації та окупаційної армії.

Таку думку в ефірі телемарафону “Єдині новини” висловив голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко.

“Щодо зловживань. Перше, це те, що на території Сєвєродонецька, Сєвєродонецького району проживає дуже багато безпосередньо представників російської федерації, які сюди понаїхали працювати у соціальній інфраструктурі, на відновленні. І я думаю, що значна частина людей, які голосували на виборах путіна - це саме представники рф, це представники збройних сил рф, окупаційної армії”, - сказав він.

За даними окупаційних джерел, сказав Власенко, понад 18 % місцевих мешканців по самопроголошеній “лнр” “проголосували” достроково у дні до початку основного "голосування". Воно ж триватиме 15-17 березня. За звітами окупантів, на ранок 16 березня явка на Луганщині склала 36%.

“Але слід зазначити, що зловживання на цьому не завершуються. Вони використовують адмінресурс, вони використовують тиск. Вони використовують автомобілі, автобуси як виборчі дільниці. Все це не сприяє визнанню у принципі всіх цих заходів”, - наголосив керівник РДА.

Він також закликав жителів окупованих територій ігнорувати псевдовибори, оскільки ті “не мають нічого спільного з демократичними процедурами”.

Нагадаємо, у ЛОВА прокоментували показники дострокового «голосування» під час псевдовиборів на окупованій Луганщині.