Спортсменка з Луганщини стала чемпіонкою світу з карате

Спортсменка з Луганщини стала чемпіонкою світу з карате

Старобільчанка Ксенія Колесниченко, яка зараз проживає в Ірландії, успішно виступила на двох турнірах з карате, що відбулись у Мальті 21-24 березня.

Про це повідомляють “Старобільські новини”.

У турнірі Malta open Ксенія двічі підіймалася на п'єдестал нагородження. Вона зайняла ІІ місце в категорії Като серед спортсменок 15-17 років та ІІІ місце в категорії Като серед спортсменок 13-14 років. Крім того, дівчина стала шостою в категорії Куміте (спортсменки 13 - 16 років).

На Чемпіонаті світу з карате WKA word shampioship Ксенія виступила в розділі Куміте. За підсумком двобоїв вона посіла І місце та стала чемпіонкою світу.

“Ксенія Колесниченко навчалась у Старобільській школі №4, займалась карате в місцевому клубі та в обласному клубі "Antares" (під керівництвом О. Дорошенка). Зараз її сім'я мешкає в Ірландії і юна спортсменка займається карате у місцевому клубі, саме тому вона піднімалась на п'єдестал з двома прапорами - українським та ірландським.
Ксенія переможниця та призерка багатьох обласних, всеукраїнських та міжнародних турнірів з карате”, – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, каратисти з Луганської області виграли 5 медалей на чемпіонаті України з годзю-рю карате-до, який відбувся в Одесі з 9 по 10 березня.