ЛОВА: У Сєвєродонецьку привласнюють квартири, дітей у “лнр” вчать термінам пропаганди рф

ЛОВА: У Сєвєродонецьку привласнюють квартири, дітей у “лнр” вчать термінам пропаганди рф

У Сєвєродонецьку окупанти продовжують привласнювати квартири. У школах у самопроголошеній «лнр» вчитимуть дітей термінам зі словника державної політики рф.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, у Сєвєродонецьку окупанти оприлюднили чергове оголошення щодо націоналізації порожніх квартир ще у двох багатоповерхівках. У власників є 30 діб, аби звернутися з паспортом рф і документами на право власності російського зразка.

Також повідомляється, що до шкіл самопроголошеної «лнр» доставили чергову порцію російської пропаганди. Відтепер педагоги, за інформацією ЛОВА, мусять навчати малечу і молодь термінам зі «Словника основних термінів, що мають відношення до сфери державної політики щодо захисту традиційних російських духовно-моральних цінностей, культури та історичної пам’яті».

«Там зібрані найважливіші, на думку «министерства просвещения», терміни, які мають донести поколінню майбутнього поточне значення виразів «іноземний агент», «громадянська ідентичність», «російське козацтво», «загроза національній безпеці» тощо», - розповіли у ЛОВА.

Нагадаємо, окупанти «націоналізуватимуть» порожні квартири.