"Вони обов'язково прийдуть з погрозами і танками", - Подоляк зробив заяву щодо запрошення рф на річницю висадки в Нормандії

"Вони обов'язково прийдуть з погрозами і танками", - Подоляк зробив заяву щодо запрошення рф на річницю висадки в Нормандії

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк запевнив, що запрошення росії на будь-який захід, зокрема на 80-ту річницю висадки в Нормандії, завжди буде спрямоване на стимулювання агресії, заохочення вбивств, максимізації геноцидної складової війни.

Про це він написав у себе в X (Колишній Twitter).

Він заявив, що декому хотілося б повернутися в "солодкий довоєнний час", коли Росію боялися, але активно з нею співпрацювали. Проте, згідно з його словами, це більше так не спрацює.

"Сьогодні рф скинула усі декоративні маски, повернула на обличчя гримасу ненависті й хоче просто вбивати, нападати, знищувати. Тому будь-яке запрошення росії на будь-який захід (зустрічі на вищому рівні, святкування, ігри, дискусії) завжди спрямоване на стимулювання агресії, заохочення до вбивств, максимізацію геноцидної складової війни", - підкреслив Михайло Подоляк.

Радник керівника ОП також додав, що "русскій мір" своїми діями демонстративно ображає сучасну гуманістичну цивілізацію.

Він додав, що запрошення Москви на будь-які заходи обов'язково закінчиться тим, що росіяни "прийдуть із погрозами й танками".

Раніше ми вже розповідали, що у рф зробили заяву щодо Харкова.