Світлану Талан відзначили Подякою Інституту права Львівського ДУВС

Світлану Талан відзначили Подякою Інституту права Львівського ДУВС

Студенти Інституту права Львівського державного університету внутрішніх справ поспілкувалися з авторкою романів у жанрі «реальних історій» Світланою Талан.

Про це йдеться на сайті закладу.

Під час зустрічі письменниця розповіла про свій творчий шлях та процес створення текстів. Вона поділилась історією написання свого першого роману «Коли ти поруч» та усіма складнощами, які їй довелося здолати, аби книга побачила світ.

Також Світлана Талан поділилася спогадами із 2014-го року та розповіла про своє життя у Сєверодонецьку.

«Під час бойових дій я не ховалася у підвалі. Я сідала читати молитву і тремтливими руками починала набирати текст. Записувала усе, що відчувала у цей час, усе, що відбувалося навколо. Я розуміла, що згодом моя свідомість може викривити спогади, а для мене було важливим занотувати цю історію, яка твориться на наших очах», – зазначила письменниця.

Хлопці та дівчата дізнались про волонтерські поїздки та всеукраїнські акції зі збору книжок для бійців, які започаткувала Світлана Талан.

За інформацією Сєвєродонецької МВА, за формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття любові до України, за творчість та мудрість, яку Світлана вкладає у свої твори та несе у світ, їй вручили Подяку Інституту.

Нагадаємо, письменниця Світлана Талан закликала сєвєродончан до спільного написання книги спогадів.