Сєвєродонецьке тролейбусне управління погасило борги з відшкодування пенсій за два роки, – ПФУ

Сєвєродонецьке тролейбусне управління погасило борги з відшкодування пенсій за два роки, – ПФУ

“Сєвєродонецьке тролейбусне управління” погасило заборгованість за відшкодування пільгових пенсій на суму 851,8 тисячі гривень.

Про це повідомляє Головне управління ПФУ у Луганській області.

Так, 25 квітня відбулося онлайн-засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, легалізації зайнятості та оплати праці населення Сєвєродонецької міської військової адміністрації.

На засіданні комісії розглядався стан заборгованості з відшкодування пенсій, призначених на пільгових умовах по Комунальному підприємству “Сєвєродонецьке тролейбусне управління”. За результатами роботи комісії підприємство погасило заборгованість за 2022-2023 роки та суму відшкодування пільгових пенсій за квітень 2024-го на загальну суму 851,8 тис. грн, у тому числі 800 тисяч заборгованість за попередні роки.

Додатково голова комісія акцентувала увагу щодо стану заборгованості з виплати заробітної плати по комунальних установах “Житлосервіс “Світанок” та “Сєвєродонецькводоканал”, а також щодо розгляду на подальших засіданнях питання врегулювання трудових відносин страхувальниками району.

Нагадаємо, у ПФУ доповіли, скільки становить середній розмір пенсій луганчан після перерахунку.