В Одесі кількість загиблих після атаки рф виросла до 5, серед постраждалих — екснардеп-регіонал

В Одесі кількість загиблих після атаки рф виросла до 5, серед постраждалих — екснардеп-регіонал

В Одесі кількість жертв вчорашньої російської ракетної атаки збільшилася до п'яти.

Як повідомив керівник Одеської ОВА Олег Кіпер, у лікарні помер чоловік 1960 року народження.

"Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким…У медзакладах продовжують лікування 23 постраждалих. У важкому стані 8 людей, з них 4 - у вкрай важкому, зокрема і чотирирічна дівчинка. Наші лікарі намагаються робити все можливе", - зазначив він.

Ще вчора повідомлялося, що ексрегіонал Сергій Ківалов постраждав під час ракетного обстрілу Одеси, він у лікарні. Внаслідок обстрілу згорів дах будинку, що відомий в Одесі як "замок Ківалова". Тут розміщена Одеська юридична академія, ректором якої є Ківалов.

Довідка: Ківалов був депутатом Верховної Ради III - VIII скликань, є президентом Національного університету "Одеська юридична академія". Ківалов входив у "Партію регіонів" до 2014 року, був співавтором  закону “Про засади державної мовної політики”, а також керівником ЦВК.

У 2013 році російський диктатор володимир путін нагородив Ківалова медаллю Пушкіна за "великий вклад у збереження, популяризацію російської мови та культури". Ківалов голосував за “диктаторські закони” 16 січня 2014 року, також опублікував статтю "Пора готувати Конституцію для Одеської області" того ж року. З 2016 року був членом фракції "Опозиційний блок".