Завтра пенсійники з Луганщини консультуватимуть у різних містах України та онлайн

Завтра пенсійники з Луганщини консультуватимуть у різних містах України та онлайн

Завтра, 11 червня, фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області проведуть прийоми у містах України, а також онлайн.

Про це повідомляє ГУ ПФУ України в Луганській області. 

Так, 11 червня 2024 року відбудеться прийом внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, які тимчасово мешкають у Києві. Звернутись за вирішенням пенсійних питань можна з 10:00 до 15:00 в місці розташування Координаційного центру надання гуманітарної допомоги при Марківській селищній військовій адміністрації Старобільського району Луганської області. Він знаходиться  за адресою: Київ, вул. Рене Декарта, буд. 14 (ст. метро «Нивки»).

Консультації надаватиме начальник відділу обслуговування громадян №1 (сервісного центру) Віталій Діденко.

Також 11 червня 2024 року з 10:00 до 13:00 відбудеться прийом  у місці розташування гуманітарного хабу Нижньодуванської громади за адресою: Харків, вул. Данилевського, буд. 38.

Прийом проведе заступник начальника відділу обслуговування громадян №11 (сервісного центру) Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Лариса Горошанська.

11 червня з 09:00 до 11:00 спеціаліст Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області проведе засобами ZOOM онлайн-прийом мешканців Луганської області з питань субсидій, пільг, страхових та пенсійних виплат за місцем розташування гуманітарного штабу «Луганщина моя» Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області. Він знаходиться за адресою: Вінниця, вул. Праведників світу, 43-Б.

Також 11 червня 2024 року відбудеться особистий прийом заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Павла Баранова.
Звертайтесь з 12:00 до 14:00 до Координаційного центру надання допомоги ВПО з Луганської області за адресою: Тернопіль, вул. Грушевського, 5-А. 

Нагадаємо, луганчани у Тернополі можуть записатися на прийом до керівництва луганського ПФУ.