Байден і Трамп узгодили правила дебатів: CNN розкрилі подробиці

Байден і Трамп узгодили правила дебатів: CNN розкрилі подробиці

Президент Сполучених Штатів Джо Байден та експрезидент США Дональд Трамп погодили умови дебатів. Вони відбудуться 27 червня.

Про це повідомляє CNN.

Зазначено, що менш ніж за два тижні до перших президентських дебатів року стали оприлюднені додаткові відомості про параметри, узгоджені кампаніями Трампа та Байдена.

"Дебати, які ведуть Джейк Теппер і Дана Беш з CNN в Атланті 27 червня, стануть першою особистою зустріччю в кампанії 2024 року між президентом Джо Байденом і його попередником, колишнім президентом Дональдом Трампом. Обидва кандидати прийняли запрошення мережі та погодилися прийняти правила та формат дебатів, як зазначено в листах, надісланих мережею до кампаній у травні", - йдеться у тексті.

За даними телеканалу, 90-хвилинні дебати включатимуть дві рекламні паузи.

І в цей час співробітники кампанії можуть не спілкуватися зі своїм кандидатом.

Також обидва кандидати погодилися виступити на єдиному подіумі, і їхні позиції будуть визначені шляхом підкидання монети.

Під час дебатів мікрофони будуть вимкнені, за винятком кандидата, чия черга виступати.

Хоча жодного реквізиту чи попередньо написаних нотаток на сцені не буде дозволено, кандидати отримають ручку, блокнот і пляшку води.

Проте деякі аспекти дебатів відрізнятимуться від попередніх дебатів. Наприклад, відсутність аудиторії в студії.

Але, як і в минулому, модератори "використовуватимуть усі наявні в них інструменти, щоб забезпечити дотримання часу та забезпечити цивілізовану дискусію".

Нагадаємо, що Трамп пригрозив зупинити допомогу Україні.