На Луганщині жителів просять евакуюватися, бо ситуація навколо сіл напружена

На Луганщині жителів просять евакуюватися, бо ситуація навколо сіл напружена

До звільнених сіл на Луганщині привезли засоби гігієни та продукти. Жителів просять евакуюватися, бо ситуація загострюється.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

«Жителям деокупованих населених пунктів у неділю роздали набори гігієни та продукти харчування від благодійних організацій. Робоча група Красноріченської військової адміністрації побувала у Новолюбівці, Невському, Макіївці. Місцевим жителям також було запропоновано евакуюватися, бо ситуація навколо цих сіл напружена», - наголосив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Так, по Невському окупанти знов вдарили з реактивних систем залпового вогню. З мінометів та артилерії – по Куземівці, Стельмахівці, Невському, Макіївці. Зокрема, мінометних обстрілів на цій ділянці фронту зафіксовано 79 за добу.
18 разів атакували росіяни поблизу Стельмахівки, Макіївки, у Серебрянському лісі.

Підтверджені сумарні втрати ворога на Куп’янському та Лиманському напрямках в особовому складі становлять 167 осіб вбитими та пораненими. Ще кілька загарбників потрапили у полон. Знищили танк, гармату, бойову броньовану машину, чотири автомобіля та 79 ворожих БпЛА. Дві артсистеми, три ББМ та два авто окупантів пошкодили.

Нагадаємо, росіяни атакували поблизу чотирьох сіл на Луганщині.