Загарбники вдарили чотирма КАБами по Серебрянському лісу

  Загарбники вдарили  чотирма КАБами по Серебрянському лісу

По прифронтовій Надії ворог завдав авіаудару. Також ворог вдарив чотирма КАБами по Серебрянському лісу.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

По Куземівці, Стельмахівці, Макіївці та Невському росіяни за добу вдарили 87 разів. Артилерійських обстрілів завдали 38. Тричі Невське обстріляли з "Градів". 

"Щоразу, коли наша робоча група їде до прифронтових сіл, вмовляємо місцевих виїхати. Кожному розповідаємо, яку допомогу надамо при евакуації. Після загострення ситуації бажаючі почали з'являтися. Але більшість все ж залишається у своїх понівечених ворогом домівках у Невському, Макіївці, Новолюбівці. Учора їм привезли хліб і продуктові набори, надані Красноріченською громадою та волонтерами", - поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

Він також повідомив, що на Куп'янському напрямку противник атакував поблизу Стельмахівки. Двома бомбами загарбники вдарили по Надії. Ситуація там залишається напруженою.

На Лиманському ворог концентрує свої зусилля поблизу Греківки, Макіївки та Невського, де відбулося близько 80 відсотків від усіх атак.  Штурмовими діями загарбники намагалися витіснити українських захисників із позицій у Білогорівці, що на Сіверській ділянці фронту.

Нагадаємо, Наземна активність ворога була зосереджена поблизу Стельмахівки, Греківки, Макіївки, Невського, у Білогорівці та Серебрянському лісі.