ЛОВА: росіянин вбив двох дівчат на Луганщині, окупанти обмежили доступ у ліси, щоб приховати техніку

ЛОВА: росіянин вбив двох дівчат на Луганщині, окупанти обмежили доступ у ліси, щоб приховати техніку

російський військовий жорстоко зґвалтував та вбив двох дівчат на Луганщині. «мнс лнр» доручили тримати у постійній готовності захисні споруди. Окупанти обмежують перебування людей у лісах, щоб приховати військову техніку.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, на окупованій Старобільщині з різницею у тиждень знайшли двох жорстоко зґвалтованих та вбитих дівчат. Вбивцею виявився двічі судимий за групове зґвалтування російський військовий.

Також повідомляється, що «головному управлінню мнс» самопроголошеної «лнр» дали доручення визначити загальну потребу у захисних спорудах та інших об'єктах цивільної оборони. Крім того, фейковому міністерству доручили створення, реконструкцію та підтримання у стані постійної готовності до використання об'єктів цивільної оборони, що перебувають у власності псевдореспубліки.

«Поки російські війська безуспішно штурмують українські позиції, у «лнр» готуються до нашого контрнаступу», - прокоментували в обласній адміністрації.

Крім того, розповіли у ЛОВА, окупанти подовжили обмеження на перебування у лісах та в’їзд до них транспортних засобів начебто з метою забезпечення особливого протипожежного режиму. Ввели штрафи: для фізичних осіб від 40 до 50 тисяч рублів, для юридичних – від 600 тисяч до мільйона рублів.

«Насправді ж, у лісосмугах переховують військову техніку, тож людям туди не можна. Як завжди прикриваються турботою про цивільних», – наголосили у ЛОВА.

Нагадаємо, режим надзвичайної ситуації “міжмуніципального рівня” ввели окупанти через лісові пожежі у Станично-Луганському та Новоайдарському районах.