“Помста” почала відбір фахівців у першу в ДПСУ комендатуру РУБАК: подробиці

“Помста” почала відбір фахівців у першу в ДПСУ комендатуру РУБАК: подробиці

У бригаді “Помста” (Луганський прикордонний загін) формують першу в Державній прикордонній службі Україну комендатуру РУБАК.

Про це повідомляє 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса.

Зазначається, що комендатура розвідувально-ударних безпілотних авіаційних комплексів бригади гвардії наступу “Помста” застосовуватиме широку лінійку різних дронів літакового та коптерного типу: FPV, нічні бомбери, легкі розвідувальні БпЛА тощо. Кістяком першої прикордонної комендатури РУБАК стануть бійці та командири, які мають успішний практичний досвід роботи з БПЛА.

Формувати бойовий підрозділ безпілотних систем доручили Герою України Дмитру Олексюку. 

"Підполковник Дмитро Олексюк розвивав напрям ударних БпЛА у складі прикордонної комендатури "Фенікс" "Помста". Його бійці та дрони допомагали виявити та знищити чимало військових цілей окупантів, в тому числі зупиняти масштабні штурми, в яких ворог застосовував піхоту, танки, БМП", - йдеться у повідомленні.

"Наразі розпочався відбір фахівців до комендатури. Нам потрібні оператори БпЛА, інженери, сапери та люди, які бажають навчитися спеціальностей, пов’язаним з бойовим застосуванням БпЛА та наближати Перемогу України в мотивованому підрозділі прославленої бригади, яка несе ворогу Помсту", - наголосили у загоні.

Долучитися до підрозділу можна заповнивши анкету за посиланням або зателефонувавши за номером +38 067 369 99 57.

Нагадаємо, прикордонники показали роботу бригади Помста на Харківщині та Луганщині.