Луганська ОВА оголосила набір до молодіжної ради – хто може доєднатися

Луганська ОВА оголосила набір до молодіжної ради – хто може доєднатися

Оголосили про набір до складу молодіжної ради при Луганській обласній державній адміністрації. Документи прийматимуть до 17.00 21 серпня 2024 року.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Документи необхідно надсилати на електрону адресу Управління молоді та спорту облдержадміністрації: molodsport@loga.gov.ua з темою кандидат/кандидатка до молодіжної ради.

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

- представниками молодіжних рад при сільських, селищних, міських, районних у містах радах, утворених на території регіону (за згодою);
- представниками інститутів громадянського суспільства, що проводять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або проводять діяльність на території регіону (за згодою);
- представниками органів студентського та учнівського самоврядування та їх обласних об’єднань (за згодою).

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява за формою, яка знаходиться за посиланням, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

  • прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;
  • біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації.

Нагадаємо, директорка Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень Ганна Рясна отримала звання лауреата премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.