Сєвєродончани обурені, що окупанти фарбують стелу, поки їхні "квартири гниють"

Сєвєродончани обурені, що окупанти фарбують стелу, поки їхні квартири гниють

Жителі окупованого Сєвєродонецька невдоволені рішенням окупаційної влади перефарбувати стелу на в’їзді у місто у той час, коли їхні будинки стоять без дахів та вікон.

Про це вони пишуть у коментарях до публікацій на окупаційних ресурсах.

“Люди третій рік без дахів та вікон живуть, а вони стелу фарбують. Будинки стоять у проєкті на кінець 2026 року. Елементарно дах зробити, тому що квартири на останніх поверхах гниють. Це знущання”, - йдеться в одному з коментарів.

“Гарний настрій та відчуття благополуччя створюється, коли каналізація та вода взимку не замерзають, а ще коли зв’язок є”, - додає інший коментатор.

  

Також у коментарях зазначають, що старі райони взагалі залишилися без уваги окупаційної влади: жителі самі міняють вікна й ремонтують дахи - “допомоги нуль”.

  

У телеграм-каналі «Сєвєродонецьк» також повідомляють про скарги тих містян, у будинках яких нібито взялися робити ремонт.

    

“У травні провели демонтаж покрівлі на будинку і до цього дня жодних робіт з відновлення покриття не проводиться. При дощі топить останні поверхи. Зверталися до них в організацію - результатів не дало вже третій місяць, а скоро осінь, у сирості з цвіллю жити неможливо”, - зазначається у ньому.

  

В інших дописах люди звертають увагу на іншу проблему: у місті не займаються заміною дорожніх знаків, а про світлофори “взагалі нічого не чутно”.

Нагадаємо, окупанти перефарбували стелу на в’їзді до Сєвєродонецька.