Окупанти другу добу б’ють з авіації по Стельмахівці

Окупанти другу добу б’ють з авіації по Стельмахівці

Минулої доби окупанти атакували поблизу Стельмахівки, Невського та Макіївки Луганської області. Також Стельмахівка зазнала авіаційного удару.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

На Куп’янському напрямку противник 18 разів атакував позиції українських підрозділів. Основні зусилля загарбники прикладали в районах Синьківки, Лозової, Стельмахівки, Петропавлівки, Глушківки та Андріївки.

На Лиманському напрямку українські війська відбивали 27 атак окупантів неподалік Чернещини, Невського, Лозової, Торського, Макіївки та Діброви.

До того ж з авіації росіяни вдарили по Стельмахівці Луганської області. Зазначимо, попередньої доби поблизу цього населеного пункту ворог також застосував авіацію.

Загалом в Україні минулої доби по всьому фронту зафіксували 183 бойових зіткнення. Покровський та Курахівський напрямки залишаються найгарячішими.

Російські війська завдав по позиціях українських військ та населених пунктах чотири ракетних (чотири ракети), 93 авіаційних удари (зокрема задіяв 128 КАБ) та 1548 ударів дронами-камікадзе, здійснив 4579 обстрілів позицій сил оборони та населених пунктів, 121 з них – із РСЗВ.

Нагадаємо, попередньої доби окупанти атакували поблизу Андріївки, Стельмахівки, Новоєгорівки, Діброви та Макіївки.