Дрони атакували 9 регіонів рф, під Москвою спалахнув аеропорт і дві багатоповерхівки (ФОТО)

Дрони атакували 9 регіонів рф, під Москвою спалахнув аеропорт і дві багатоповерхівки (ФОТО)

Дев'ять регіонів рф зазнали масованої атаки дронів: у Підмосков'ї пошкоджені житлові будинки, в аеропорту Жуковський упав безпілотник.

Про це повідомляє DW.

Як повідомив губернатор Московської області Андрій Воробйов, у Раменському безпілотники потрапили у дві багатоповерхівки, у деяких квартирах почалася пожежа. За його даними, в результаті атаки загинула 46-річна жінка, ще троє людей поранені. Раніше Воробйов повідомляв, що жертвою удару БПЛА став 9-річний хлопчик, проте пізніше заявив, що ця інформація "не підтверджена".

43 особи розміщені у пунктах тимчасового проживання, написав Воробйов. Він додав, що до ранку було збито 14 БПЛА у Подільську, Раменському, Люберцях, Домодєдово та Коломні.

Атаку дрона зазнав аеропорт Жуковський, розташований за 26 км від МКАД, повідомив мер Москви Сергій Собянін.

Telegram-канал Astra опублікував відео з місця падіння БПЛА, де видно спалах на злітній смузі. Московські аеропорти Домодєдово та Внуково тимчасово скасували рейси.

Про вибухи під час нічної атаки БПЛА повідомлялося у Білгородській, Курській, Орловській, Воронезькій, Тульській, Калузькій, Липецькій та Краснодарському краї, а також в окупованому Криму.

Міноборони осії повідомило про 144 збиті за ніч дрони у дев'яти регіонах, передає BBC.

Зокрема, в Московській області, за даними міноборони, збили 20 дронів.

Крім того, влада Тульської області повідомила про два збитих БПЛА, уламки одного з них впали "на один з об'єктів паливно-енергетичного комплексу".