Росіяни атакували поблизу чотирьох сіл на Луганщині

Росіяни атакували поблизу трьох сіл на Луганщині

Минулої доби, 14 вересня, російські війська атакували в районах Стельмахівки, Білогорівки, Макіївки та Невського Луганської області.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 17 ворожих атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Колісниківки, Стельмахівки, Лозової та Синьківки.

На Лиманському напрямку ворог атакував 19 разів. Намагався просунутись уперед неподалік Дружелюбівки, Макіївки, Невського, Новосадового, Зарічного, Чернещини, Серебрянки та Тернів.

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали 13 штурмових дій російських загарбників поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського та Виїмки.

Загалом в Україні протягом минулої доби зафіксували 164 бойових зіткнення. Вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах два ракетних удари, застосувавши три ракети, а також 63 авіаудари - скинув 128 КАБ. Крім цього, здійснив 4657 обстрілів, з них 131 - із реактивних систем залпового вогню.

Нагадаємо, 13 вересня окупанти на Луганщині атакували поблизу Стельмахівки, Греківки, Твердохлібового, Макіївки, Невського та Білогорівки.