Яку суму витратили на обладнання для Сіверськодонецької лікарні в Українці

Яку суму витратили на обладнання для Сіверськодонецької лікарні в Українці

Для Сєвєродонецької багатопрофільної лікарні закупили обладнання на 162 мільйони гривень з початку роботи закладу в Українці на Київщині.

Про це директор КНП "Сєвєродонецька багатопрофільна лікарня" Ігор Панов розповів в інтерв’ю, яке розмістили на сайті Української громади.

У тексті нагадали, що Центр надання вторинної стаціонарної та амбулаторно-поліклінічної медичної допомоги КНП “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня” розпочав надавати медичну допомогу мешканцям Української громади у жовтні 2023 року.

“За період роботи в м. Українка закуплено обладнання на загальну суму 162 млн грн. З них у третьому кварталі придбано: апарат УЗД – 3,7 млн грн, оптико-когерентний томограф – 2 млн грн, гематологічний аналізатор – 832 тис. грн, кольпоскоп 349 тис. грн”, – розповів Панов.

Також в інтерв’ю він повідомив, що 1 жовтня підприємство отримало проєктно-кошторисну документацію та пройшло експертизу на капітальний ремонт першого поверху лікарні, який обійдеться у понад 158 мільйонів гривень. Директор зауважив, що загальна сума ремонту включає придбання МРТ. 

Раніше повідомлялося, що Українська міськрада прийняла рішення щодо передачі в оренду КНП “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня” незадіяних у процесі основної господарської діяльності приміщеннь головного корпусу місцевої лікарні площею 3 362,90 м2.