Діти військових з Лисичанської громади можуть отримати матеріальну допомогу до Дня Святого Миколая

Діти військових з Лисичанської громади можуть отримати матеріальну допомогу до Дня Святого Миколая

До Дня Святого Миколая та новорічних свят дітям військовослужбовців передбачено надання одноразової матеріальної допомоги від Лисичанської міської військової адміністрації.

Про це повідомляє Лисичанська МВА.

Право на матеріальну допомогу мають діти військовослужбовців, яким надано статус «Учасник бойових дій», «Особи з інвалідністю внаслідок війни» за участь в антитерористичній операції, заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, діти з числа сімей загиблих (померлих, пропавших безвісти) таких військовослужбовців.

Розмір допомоги становить 1000 гривень на кожну дитину.

Матеріальна допомога надається одному з батьків/законному представнику дитини на дітей віком до 14 років включно за умови зареєстрованого місця проживання дитини та уповноваженого представника (на дату звернення) в населених пунктах Лисичанської міської територіальної громади.

Право на отримання матеріальної допомоги також зберігається за дітьми вищезазначених категорій військовослужбовців, які мали статус внутрішньо переміщеної особи станом на 24 лютого 2022 року за адресою фактичного місця проживання в населених пунктах Лисичанської міської територіальної громади.

Заяву про надання матеріальної допомоги (за встановленою формою) та необхідні документи необхідно надати до Лисичанської міської військової адміністрації до 10 грудня поточного року.

За консультацією з питань отримання матеріальної допомоги можна звертатися до управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВА за телефонами: +380505124264; +380507781308; +380661870732

Перелік документів для надання допомоги та встановлену форму заяви можна завантажити за посиланням.

Нагадаємо, до 1 листопада 2024 року триває прийом заяв та документів на надання матеріальної допомоги з нагоди Дня знань сім’ям ветеранів (учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни) російсько-української війни та членам сімей загиблих (померлих, пропавших безвісти).