Окупанти намагалися прорватися під Білогорівкою

Окупанти намагалися прорватися під Білогорівкою

Минулої доби, 26 жовтня, російські війська атакували поблизу Білогорівки Луганської області.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

“На Сіверському напрямку українські захисники відбили два штурми російських загарбників поблизу Білогорівки”, – сказано у повідомленні.

Також на Куп’янському напрямку за добу відбулося 14 атак загарбників. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Кіндрашівки, Синьківки, Петропавлівки, Кругляківки, Загризового, Вишневого, Берестового та Першотравневого. Ворог активно задіював для ударів на напрямку бомбардувальну та штурмову авіацію.

На Лиманському напрямку агресор атакував 18 разів. Намагався вклинитися в українську оборону поблизу Кіндрашівки, Синьківки, Петропавлівки, Кругляківки, Загризового, Вишневого, Берестового та Першотравневого.

Загалом протягом минулої доби в Україні зафіксували 174 бойових зіткнення. За уточненою інформацією, вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах одного ракетного удару із застосуванням однієї ракети, а також 77 авіаударів, зокрема, скинув 124 КАБ. Крім цього, здійснив понад 4800 обстрілів, з них 208 - із реактивних систем залпового вогню та залучив для ураження близько 1600 дронів-камікадзе.

Нагадаємо, 25 жовтня на Луганщині росіяни атакували поблизу Греківки та у Серебрянському лісі.