З початку 2015 року до бюджету надійшло 312,7 млн. грн. єдиного соціального внеску

Як повідомив в.о. начальника ДПІ у м. Сєвєродонецьку Володимир Разумцев, протягом січня - липня 2015 року мобілізовано до бюджету 167,3 млн. грн. надходжень єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
«В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження по ЄСВ збільшились на 161,9 млн.грн. Збільшення відбулось, в основному, за рахунок платників, які змінили місце реєстрації на ДПІ у м. Сєвєродонецьку з інших ДПІ,» - зазначив в.о. начальника ДПІ у м. Сєвєродонецьку.
З початку року укладено 26 договорів про добровільну участь у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування, в т.ч. пенсійного страхування – 2, завдяки чому додатково надійшло 15,0 тис.грн. ЄСВ.
Також Володимир Разумцев зазначив, що своєчасна сплата єдиного соціального внеску виступає гарантом соціального захисту для громадян при безробітті, нещасних випадках чи професійних захворюваннях та являється забезпеченням пенсійних виплат. Тому, своєчасна сплата ЄСВ – це не лише обов’язок перед державою, але й захищені соціальні гарантії для кожного громадянина.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку