Податковою міліцією виявлено факт ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника оперативного управління ДПІ у м Сєвєродонецьку ГУ ГФС в Луганській області Завгородній І.А., одним з головних завдань податкової міліції на сьогодні є виявлення та запобігання фактів ухилення суб'єктів господарської діяльності від сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування .
Так, продовжив Завгородній І.А., в ході проведених заходів співробітниками відомства виявлено факт умисного ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування посадовими особами одного з підприємств вугільної галузі, розташованому на території оперативного обслуговування, які в період з квітня 2014 по червень 2015 не нарахували та не сплатили єдиний соціальний внесок на суму понад 7, 2 млн. грн., чим заподіяли державі збитків в особливо великих розмірах.
Підводячи підсумок, Завгородній І.А. поінформував, що за виявленим фактом слідчим відділом фінансових розслідувань ДПІ у м.Сєверодонецьку ГУ ГФС в Луганській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості і відкрито кримінальне провадження, що кваліфікується за ч. 3 ст. 212-1 КК України, ведеться досудове розслідування.

Оперативне управління ДПІ у м Сєвєродонецьку