Платники Сєвєродонецька сплатили понад 15521 тис. грн. єдиного податку

Як повідомив перший заступник начальника ДПІ у м. Сєвєродонецьку Володимир Разумцев, з початку року платниками Сєвєродонецька було сплачено 15521,1 тис. грн. єдиного податку. Здебільшого надходження з єдиного податку забезпечуються фізичними особами-підприємцями – частка їхньої сплати у загальній сумі становить 11836,7 тис. грн., решта 3684,4 тис. грн. по юридичним особам. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження єдиного податку збільшились на 12533,2 тис. грн (141,7%).
Володимир Разумцев зазначив, що в основному єдиний податок сєвєродонецькими платниками сплачується сумлінно, вчасно та в повному обсязі, що і є запорукою стабільних надходжень до бюджету. Такі результати сплати вдалося досягти завдяки підвищенню якості податкового сервісу для платників податків, взаємодії з органами місцевого самоврядування, забезпеченню доступу до публічної інформації.
«Фахівці Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку радять платникам і в подальшому уважно слідкувати за повнотою й своєчасністю сплати єдиного податку до бюджету та уникати будь-якої недоплати, навіть незначних сум», - наголосив перший заступник начальника податкової інспекції.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку