Податкова міліція забезпечує додаткові надходження в бюджет

Податкова міліція забезпечує додаткові надходження в бюджет

Однією з основних функцій податківців є мобілізація коштів до бюджетів усіх рівнів і податкова міліція в цьому процесі грає важливу роль.

Функції працівників підрозділів податкової міліції не обмежуються оперативно – розшуковою діяльністю. Активно застосовуються нові технології, форми і методи роботи, які потребують глибоких економічних знань і неабияких аналітичних здібностей. Запровадження ризикоорієнтованого моніторингу тіньової економіки та профілактичних заходів дає можливість співробітникам податкової міліції виявляти податкові ризики та не втручатись у діяльність підприємств, які своєчасно та повною мірою сплачують податки.

Такий підхід вже продемонстрував свою ефективність: протягом жовтня 2015 року завдяки роботі оперативного управління Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м. Луганську Міжрегіонального ГУ ДФС упереджено спробу ухилення від сплати податків одним з найбільших суб’єктів металургійної галузі та спрямовано до бюджету 2,7 млн. грн.

Відділ комунікацій СДПІ з обслуговування великих платників у м. Луганську МГУ ДФС