Роман Насіров взяв участь у П’ятому українсько-шведському бізнес-форумі

Як повідомили у прес-службі Державної фіскальної служби України про основні завдання, спрямовані на покращення бізнес-середовища, розповів Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров під час П’ятого українсько-шведського бізнес-форуму, який відбувся 13 червня у м. Києві.
«Зусилля ДФС спрямовані на вдосконалення сервісів та боротьбу з корупцією. На даний момент вже зроблено ряд кроків, які привели до позитивних зрушень. Це запровадження Антикорупційної програми, запровадження низки електронних сервісів, спрощення процедур і, як наслідок, зменшення кількості контактів з держслужбовцями та економія часу», - повідомив Голова ДФС.
За його словами, у 2015 році вдалося спростити процес укладання Договору про визнання електронних документів, скоротити з 2-х днів до 2-х годин взяття на облік платників податків в органах ДФС та з 1-го дня до 1-єї години взяття на облік рахунків платників податків відкритих у фінансових установах, а також запровадити новий електронний сервіс «Управління електронними цифровими підписами».
Крім того, вперше в он-лайн режимі через електронний сервіс «Електронний кабінет платника» запроваджено оприлюднення інформації з реєстрів ДФС, впроваджено електронне листування з органами ДФС, надано доступ до особистої інформації та забезпечено можливість користування сервісами системи електронного адміністрування ПДВ (перегляд реєстру операцій та реєстру трансакцій) і системи електронного адміністрування реалізації пального (перегляд реєстру операцій обсягів пального та реєстру сум акцизного податку).
«Для фіскальної служби головне – унеможливити зловживання з боку працівників служби та створити умови для розвитку бізнесу і залучення інвестицій», - наголосив очільник відомства.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку