Роман Насіров: ДФС відкрита до пропозицій та конструктивного діалогу з бізнес-спільнотою

«Для ДФС важливо побудувати міцні стосунки з бізнесом та створити ефективний механізм зворотного зв’язку з підприємцями». Про це зазначив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров під час зустрічі з представниками Європейської Бізнес Асоціації.
Під час виступу очільник відомства наголосив на позитивних результатах проведених реформ у ДФС: «Багато вдалося зробити в напрямі покращення сервісів, наприклад, впроваджено цифрові підписи, діє сервіс «Електронний кабінет платника» та система електронного адміністрування ПДВ».
Роман Насіров наголосив, що «Електронний кабінет платника» є важливим інструментом комунікації та обміну інформацією. Наразі кількість користувачів складає 1 млн, кількість переглянутих сторінок – 3,2 млн. При цьому, за словами Голови ДФС, у службі розраховують на збільшення кількості користувачів сервісу не лише за рахунок юридичних осіб, але й фізичних.
«Серед планів – зробити всі реєстри електронними, запустити електронну акцизну марку, покращити існуючі сервіси. Тому для служби важлива думка експертного середовища та представників бізнесу. Ми відкриті до пропозицій і розглянемо всі практичні рекомендації щодо даного питання», - підкреслив Роман Насіров.
Наприкінці виступу Голова ДФС наголосив на важливості прийняття Верховною Радою законопроекту «Про внесення змін до Митного кодексу України (щодо УЕО та спрощень митних формальностей)».

ДПІ у м. Сєвєродонецьку