Нарада з представниками Спілки Українських Підприємців.

Як повідомили у прес-службі Державної фіскальної служби України Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров взяв участь у нараді під головуванням Прем’єр-міністра України з представниками Спілки Українських Підприємців (СУП). Під час зустрічі сторони обговорили пропозиції підприємців щодо стимулювання виробництва українських товарів, збільшення їх експорту, а також вирішення деяких проблемних питань підприємництва. Пропозиції стосувалися в тому числі сфери митного оформлення та сфери оподаткування.
Коментуючи подію, Роман Насіров наголосив на важливості подібних заходів. «Для ефективного функціонування ринку необхідно створювати оптимальні умови для розвитку бізнесу. Ми це розуміємо, тому активно впроваджуємо реформи в митній та податковій сферах. Вони спрямовані на спрощення митних процедур, удосконалення сервісів, налагодження ефективного діалогу між платниками податків та службою. Для оптимізації обслуговування великих платників податків також створено Офіс великих платників податків», - зауважив Голова ДФС.
За його словами, мета реформ – не тільки забезпечити збільшення фіскальних надходжень до державного бюджету, але й спростити бюрократичні процедури, налагодити взаємодію з платниками податків та мінімізувати безпосереднє втручання працівників служби у діяльність бізнесменів.
Роман Насіров додав, що наразі в Україні перебувають експерти Митної та прикордонної служби США. Їхня місія – проаналізувати роботу української митниці та сформувати план необхідних реформ. У подальшому відбудеться практична реалізація цього плану.
«ДФС буде максимально сприяти роботі американських експертів та надавати всю необхідну інформацію», - підкреслив очільник служби.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку