Службові особи підприємства підробили документи та використали їх з метою ухиленні від сплати податків

Співробітниками податкової міліції м. Сєвєродонецька під час здійснення досудового розслідування злочину по ухиленню від сплати податків в значних розмірах за ч. 1 ст. 212 КК України викрито факт складання завідомо неправдивих офіційних документів посадовими особами одного із приватних підприємств міста, яке виступало переможцем тендерних торгів з виконання ремонтно-будівельних робіт на одному з великих переробних підприємств Луганської області.
Як встановили оперативники, посадовці приватного підприємства протягом 2014-2015 років в своїй діяльності використовували завідомо неправдиві офіційні документи, а саме договори про виконання ремонтних робіт, акти прийому виконаних робіт та довідки про вартість цих робіт, що дозволило їм уникнути сплати податків.
За виявленим фактом внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, що кваліфікуються за ч.1 ст.366 КК України. На даний час тривають необхідні слідчі дії та встановлюється коло осіб, причетних до скоєння зазначеного правопорушення.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку