Поліцейські зустрілись з маленькими підопічними

Поліцейські зустрілись з маленькими підопічними

Сьогодні співробітники управління превентивної діяльності ГУНП в Луганській області та Сєвєродонецького відділу поліції провели зустріч з дітлахами

41 маленький відпочиваючий Сєвєродонецького обласного дитячого санаторію відвідали Центр дитячої та юнацької творчості, та зустрілися з поліцейськими, які наглядно нагадали їм про правила дорожнього руху. Майор поліції Ярослав Манзюк провів інтерактивну вікторину, де діти з задоволенням відповідали на, іноді, провокаційні питання. Доброзичливість та дитяча безпосередність викликала посмішки присутніх дорослих.

Підполковник поліції Валерій Богоявленський закликав дітей бути дуже уважними на вулиці та остерігатися предметів, які вони можуть знайти. «Боєприпаси, полишена зброя та вибухонебезпечні предмети – нажаль, такі знахідки вже не є рідкістю в нашому місті, тому ми закликаємо всіх і кожного бути уважними» сказав Валерій Богоявленький.

Наостанок, дітям був запропонований маленький, але дуже веселий сюрприз – Ярослав Манзюк дозволив бажаючим випробувати справжню поліцейську машину. Шалену хвилю емоцій це викликало у дітлахів. Звук сирени, проблискові маячки та дитячим голосом зроблені оголошення: «Шановні пішоходи та водії, дотримуйтесь правил дорожнього руху!» - все це мали змогу спостерігати прохожі та мешканці сусідніх будинків.

Поліцейські мають надію, що кожна дитина, пішохід та водій не стануть жертвою дорожньо-транспортної пригоди.

Галерея зображень

Співробітники ДАЇ подарували дітям навчально-розважальні книжки
Валерій Богоявленській "Про небезпечні знахідки"
Поліцейські зустрілись з маленькими підопічними
Ярос Манзюк виконав маленьку мрію дітлахів
Поліцейські зустрілись з маленькими підопічними
Сєвєродонецький ВП ГУНП України в Луганській області