В Україні виходить новий журнал за підтримки ДФС

Прес-служба Державної фіскальної служби України повідомила, що відбулася презентація нового українського фінансово-економічного журналу «Вісник. Рейтинг». Видання вийшло друком у липні цього року за підтримки Державної фіскальної служби України.
Місія журналу — сприяти формуванню в країні чесних і прозорих відносин між платниками податків та державою. У виданні представлено три головні розділи: «Країна», «Галузь», «Регіон». Формування рейтингів відбувається на основі офіційних даних.
«В Україні назріла необхідність появи ґрунтовного фахового видання, яке публікуватиметься за підтримки ДФС і слугуватиме своєрідною трибуною для висвітлення роботи та рейтингових показників підприємств. «Вісник. Рейтинг» повинен стати потужною платформою для розвитку відносин між платниками податків і державою», - зазначив у вступному слові Голова ДФС Роман Насіров.
«Сьогодні нам дуже важливо бути публічними і представляти найновіші статистичні дані бізнесу, платникам податків та всім, хто цим цікавиться. У новому виданні розглядається широке коло питань, пов’язаних з агробізнесом, роздрібною торгівлею, підакцизними товарами, такими як алкоголь і тютюн, харчовою промисловістю. Журнал висвітлює якісну аналітику від провідних експертів податкової галузі та фахівців структурних підрозділів ДФС. У нас є ще багато задумок, які обов’язково будуть реалізовані в наступних номерах», - наголосив під час свого виступ очільник відомства.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку