Сєвєродонецькі поліцейські приєднались до Всеукраїнського тижня права (ФОТО)

Сєвєродонецькі поліцейські приєднались до Всеукраїнського тижня права (ФОТО)

З 5го по 9те грудня на території України проводився тиждень права, у якому прийняли участь поліцейські Сєвєродонецького відділу поліції.
Протягом тижня інспектори ювенальної превенції провели зустрічі з учнями навчальних закладів міста, де розповіли про основоположні права та обов’язки людини та громадянина. Правоохоронці нагадали неповнолітнім про кримінальну відповідальність, яка невідворотно наступає в результаті вчинення кримінального правопорушення та застерегли самим не стати жертвою злочину.
Дільничні офіцери поліції, в свою чергу, провели сходини громадян, які були присвячені Всеукраїнському тижню права, де пропагували вести здоровий образ життя, що тісно пов’язаний з підвищенням рівня правової свідомості серед населення. Права жінок, неповнолітніх та недопущення фактів насильства в сім’ї – теми, які підіймаються на кожній зустрічі з мешканцями територіальної дільниці.
Дільничний офіцер поліції – це найперша ланка, яка поєднує місцевих жителів та керівництво поліції, та надає допомогу, в межах своєї компетенції, з реалізації та захисту прав людини, тому він має бути доступний для громадян майже цілодобове. З цією метою поліцейські на зустрічах роздають громадянам візитівки із вказаними часами прийому та номерами телефонів, за якими з ним можна зв’язатися навіть у неробочий час.
 

Галерея зображень

Сєвєродонецькі поліцейські приєднались до Всеукраїнського тижня права (ФОТО)