Поліцейські завітали до Пенсійного фонду м. Сєвєродонецька (ФОТО)

Поліцейські завітали до Пенсійного фонду м. Сєвєродонецька (ФОТО)

Заступник начальника Сєвєродонецького відділу поліції підполковник поліції Олександр Кириленко провів зустріч з трудовим колективом Пенсійного фонду міста.
Проведення поліцейських «Віче» є одним із засобів взаємодії громади та правоохоронців, тому окрім особистого прийому громадян, згідно графіку, керівництво поліції приходить до трудових колективів та на сходини громадян.
Чергову зустріч провів заступник начальника поліції, начальник відділу превентивної діяльності Олександр Кириленко з керівництвом та працівниками пенсійного фонду м. Сєвєродонецька. Спочатку Олександр Миколайович доповів про криміногенну обстановку в місті, попередив про необхідність проведення бесід з дітьми, які в період зимових канікул мають дотримуватися правил поведінки вдома, на вулиці та особливо на дорозі. Окремою темою для розмови стала профілактично-роз’яснювальна робота щодо шахрайств, які мають місце на території області та країни в цілому. «Алгоритм дій, конкретні приклади та неодноразове нагадування в ЗМІ про небезпеку неодмінно вбережуть довірливих громадян від вчинення необдуманих дій», - вважає Олександр Кириленко.
Також, Олександр Миколайович наголосив про недопустимість будь-яких проявів домашнього насильства чи насильства за гендерної ознаки, і закликав одразу звертатися до поліції з метою припинення, документування та притягнення винних до відповідальності, передбаченої законом.