Поліцейські Сєвєродонецька знайшли та повернули додому 11-річного хлопчика

Поліцейські Сєвєродонецька знайшли та повернули додому 11-річного хлопчика

Поліцейські сектору ювенальної превенції знайшли та повернули додому неповнолітнього хлопчика, який вирішив самостійно відсвяткувати Різдвяні свята та пішов з дому.
7 січня до Сєвєродонецького відділу поліції зателефонували з міста Лисичанська, представились родичами матері дитини, та розповіли про те, що ще 5 січня приблизно об 11 годині хлопчик пішов з дому та вже два дні не повертається і інформація про його місцезнаходження не відома.
Зникнення дитини завжди є надзвичайною подією тому до її розшуку залучається максимальна кількість поліцейських. Цей випадок не став винятком, негайно орієнтували патрулі та особовий склад, роздали фотографії зниклого хлопчика з детальним описом прикмет та одягу. Одночасно з розгорнутими пошуковими заходами ювенальні поліцейські встановили родинні зв’язки, коло спілкування та спосіб життя дитини та його матері, яка самостійно її виховує.
Не зважаючи на те, що мати не спромоглася повідомити про зникнення сина негайно, невідкладні розшукові заходи дали змогу поліцейським встановити, що хлопчик не став жертвою злочинних дій, а перебував в гостях у свого однокласника протягом цих двох діб. Повернувши хлопця додому, поліцейські зібрали матеріали для притягнення матері до адміністративної відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків. Натепер ця родина взята на облік у секторі ювенальної превенції Сєвєродонецького відділу поліції, з тією ж пропозицією будуть направлені листи до школи, де навчається хлопчик, та службу у справах дітей.
Поліція звертається з проханням не залишатися байдужими і у випадках, коли діти приводять додому своїх друзів та залишають їх ночувати, або якщо друзі ваших дітей знаходяться у вас вдома достатньо тривалий час, повідомляти про це батьків дитини або звертатися до поліції, можливо цю дитину розшукують!