«Як не стати жертвою злочину» (ФОТО)

«Як не стати жертвою злочину» (ФОТО)

Такою стала тема зустрічі, яку провів виконуючий обов’язки начальника Сєвєродонецької поліції підполковник поліції Віталій Коваленко зі співробітниками відділу державної реєстрації актів громадського стану.
Регулярні зустрічі і виступи перед як найбільшою аудиторією є запорукою максимальної взаємодії громадськості та поліцейських. Зустрічі з трудовими колективами, «Віче», прийом громадян – регулярні заходи, які є індикатором довіри містян до правоохоронців. В ході подібних заходів розкриваються актуальні проблеми місцевих мешканців та окремих груп людей, надаються консультації та беруться до уваги зауваження та скарги на окремі дії поліцейських.
Черговим трудовим колективом, де керівництво поліції доповіло про криміногенну обстановку, стан злочинності, схеми шахраїв, які орудують на території обслуговування став РАГС м. Сєвєродонецька.
Враховуючи, що працівниками відділу є жінки, Віталій Коваленко звернув увагу на необхідність підвищеного контролю за дітьми за межами навчальних заходів та дому, а саме на дорозі та водоймищах, що несуть смертельну небезпеку. Також присутнім було роз’яснено про заходи, які приймаються поліцейськими в разі виявлення фактів насильства над жінками та дітьми та про необхідність повідомляти про подібні випадки до поліції.