Пілотний проект "Шлюб за добу"

Розпорядженням КМУ від 13 липня 2016 р. № 502-р "Про запровадження реалізації пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу" з метою апробації європейських стандартів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, спрямованих на створення сприятливих умов для отримання фізичними особами адміністративних послуг у зазначеній сфері, та забезпечення реалізації гарантованого державою права на шлюб, зокрема для учасників антитерористичної операції та внутрішньо переміщених осіб, запроваджено реалізацію пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки за обраним заявниками місцем  у м. Сєвєродонецьку

Організатор державної реєстрації шлюбу за добу у м.Сєвєродонецьку є комунальне підприємство  Бюро технічної інвентарізації.

Розташоване за адресою м.Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 52а.

Графік роботи КП БТІ з понеділка по п’ятницю з 9:00 по 16:00, перерва з 12:00 по 13:00.

Для державної реєстрації шлюбу нареченим необхідно особисто звернутись за вищевказаною адресою. При поданні заяви жінка та чоловік пред'являють на посвідчення своєї особи паспорт.

Особи, які раніше перебували в шлюбі, можуть зареєструвати повторний шлюб за умови пред'явлення документів, що підтверджують припинення попереднього шлюбу (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, свідоцтво про смерть одного з подружжя).

телефон для довідок 050-911-82-15, 095-683-24-12