Привітання міського голови В.В. Казакова з шкільним випускним вечором 2017

Привітання міського голови В.В. Казакова з шкільним випускним вечором 2017

Дорогі випускники, шановні вчителі, батьки!

Від імені Сєвєродонецької міської ради, її виконавчого комітету щиро вітаю вас з урочистою подією – шкільним випускним вечором 2017! Він символізує закінчення 11-річного шкільного навчання. І перед випускниками відкривається дорога в доросле життя, 3’являються нові можливості для самореалізації. Знання – це скарб, який самовіддано всі ці роки дарували вчителі разом зі своєю любов’ю, терпінням й мудрістю. Завдяки спільним зусиллям рівень освіти школярів залишається одним із найвищих на Луганщині. Впевнені, що через декілька років Сєвєродонецьк поповниться кваліфікованими спеціалістами, які продовжать естафету славетних справ.

Кожний випуск особливий і неповторний! Але всіх сєвєродонецьких випускників об’єднує одне – місто, в якому пройшло дитинство, юність і, сподіваємося, з яким буде пов’язано майбутнє. Тепер і від вас також, вашої молодої енергії, професіоналізму, свідомої життєвої позиції, прагнення до нових вершин і досягнень залежить майбутнє Сєвєродонецька і України.

Бажаю вам якомога повніше реалізувати свої здібності й таланти, свої заповітні мрії, правильно вибрати професію. Сміливо йдіть по життю, гідно несіть ім’я сєвєродончанина, любіть Україну! Здоров’я, оптимізму, добробуту та щасливої долі! Удачі й успіхів!
 

З повагою,
міський голова В.В. Казаков