Сєвєродонецькі поліцейські звітують перед громадою

Сєвєродонецькі поліцейські звітують перед громадою

 

Регулярне звітування перед населенням про стан криміногенної обстановки в місті, роз’яснення законодавства, профілактика протиправних дій та особистий прийом громадян обов’язкові в роботі поліції.

Сьогодні, майже весь особовий склад відділу превенції Сєвєродонецького відділу поліції в межах своїх Поліцейських дільниць провели зустрічі з населенням, працівниками закладів торгівлі, учнями шкіл.

Метою зустрічей стало встановлення та покращення взаємодії громади та правоохоронців. Дільничні офіцери поліції провели роз’яснювальні бесіди на теми: «Шахрайства», «Крадіжки кабельної-провідникової продукції», «Насильства в сім’ї». Кожному співрозмовнику дільничний вручив візитівку з інформацією про розташування Поліцейської дільниці, графік прийому та цілодобовий контактний номер.

У ЗОШ №14 офіцер поліції провів лекцію для учнів 11 класу, де особливу увагу звернув на правила поведінки дітлахів на водоймах у зимовий період, а саме необхідності утриматись від ігор на льоду до настання стійких морозів та повного замерзання озер та річок.