У Сєвєродонецьку прикрасили Великоднє дерево

У Сєвєродонецьку прикрасили Великоднє дерево

5 квітня вихованці Центру дитячо-юнацької творчості запропонували приєднатися до традиції оздоблювати Великоднє дерево, яке й встановили у фойє Сєвєродонецької міської ради.

Представники молодіжного клубу «Діалог» ЦДЮТ зізналися, що започаткувати традицію щорічно оздоблювати у нашому місті Великоднє дерево до Пасхальних свят було запропоновано на одному з засідань клубу. До цієї ініціативи приєдналися всі дошкільні, загальноосвітні та позашкільні заклади.

Долучитися до прикрашання «писанкового дерева» зібралися керівництво, працівники міськради та учнівська молодь.

Перший заступник міського голови Ігор Слєсарєв зазначив: «Дуже приємно, що у нас започатковується ця традиція – оздоблювати Великоднє дерево. Міською владою буде все зроблено для того, щоб ця традиція продовжувалась й надалі. Шановні діти, я хочу висловити вам подяку за те, що ви любите Сєвєродонецьк і що ви пропонуєте нові ідеї та започатковуєте їх в нашому місті. Велике вам спасибі і всіх з Великодніми святами!».

Заступник міського голови Інна Фесенко привітала всіх з Чистим четвергом, подякувала дітям за чудову традицію та підкреслила, що у створення кожної писанки вкладено не лише труд, а й найтепліші, найкращі побажання миру та злагоди для всіх нас. А вільні місця, які залишаться на дереві, залишаться лише для доброти, творчості, позитиву, краси та дружби.

Великодню красу створювали спільними зусиллями: писанки на стрічках усіх кольорів та візерунків з’явилися на гілках Великоднього дерева, яке символізує весняний настрій, тепло, благополуччя та мир.