«JAZZ FUNK» у виконанні гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії

«JAZZ FUNK» у виконанні гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії

Дата: Пятница, 19 Апрель, 2019

Время: 18:00

Где: «Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва».

19 квітня 2019 року о 18.00 відбудеться концерт гурту «БеZМеЖ» – молодого колективу Луганської обласної філармонії.
Гурт «БеZМеЖ» – учасник багатьох всеукраїнських фестивалів. Виступи артистів гурту закохують в себе глядача вже з перших хвилин, залучаючи в справжній вихор щирих емоцій. Нова програма ансамблю «JAZZ FUNK» включає в себе кращі пісні колективу, які не залишать нікого байдужим. Це голос молодості для сєвєродонецьких меломанів.

Оригінальне вокальне виконання, густа концентрація звуку, гармонійність і висока майстерність гітарних соло гарантована у концертній програмі гурту «БеZМеЖ». Глядачі почують відомі пісні у майстерному виконанні вокалістів гурту: Tomo Fujito – «Just Funky», Jaco Pastorius – «The Chicken», Amy Winehouse – «Rehab», Antonio Carlos Jobim – «Wave», Joe Cocker – «Unchain my Heart», Mark Ronson – «Uptown Funk» та багато інших пісень, насичених джазовими нотами, мелодійним звучанням гітари та неперевершеним вокалом. Відчуйте звучання хітів кожною клітинкою душі. Не відмовляйте собі в задоволенні посмакувати звучанням знайомих і улюблених композицій. Порадуйте серце першокласними аранжуванням і гармонійними комбінаціями голосу виконавця і музики.

Стильне музичне дійство, ліричне і витончене чекає на вас! Яскраві, музичні композиції поєднують сучасну, джазову музику, вокальні номери приготували для вас артисти гурту «БеZМеЖ»! Сучасні хіти, потужний вокал – все це можна побачити і почути на концерті гурту, який відбудеться 19 квітня 2019 року о 18.00 у Концертній залі «Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва». Будьте впевнені, атмосфера драйву і яскравих вражень Вам забезпечена! Краще музики може бути тільки жива музика.

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
16.04.2019 по 19.04.2019 з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 30, 40, 50 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55


 

Галерея изображений

«JAZZ FUNK» у виконанні гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії