Заява Ольги Лішик щодо незаконних дій депутатів

Заява Ольги Лішик щодо незаконних дій депутатів

В Сєвєродонецьку відбуваються ганебні дії! Група депутатів, так звана більшість, сьогодні фактично здійснила переворот влади на незаконній сесії , так званому 4 пленарному засіданні 54 сесії. (Нагадаю, на кожному "пленарному засіданні" новий порядок денний, без публікації проектів згідно законодавства, без протоколів комісій).

Вдруге звільнили секретаря Ельвіну Марініч (забули, що вже нещодавно це зробили), звільнили мера, змінили виконком, призначили секретаря, який одразу перебрав на себе повноваження мера (співчуваю Вячеслав Ткачук, бо підставили ви себе суттєво, і доводів щодо виконання законодавства Ви не слухаєте). Наразі намагаються прийняти якийсь бюджет, якого ніхто не бачив.

Місто вже 4 рік заручник свавілля 24 , а фактично одного місцевого олігарха Буткова.
Тут вже не до споглядання і очікувань. Треба впроваждувати рішучі дії щодо наведення законного порядку в місті Сєвєродонецьк!

Як депутат Сєвєродонецької міської ради від БПП "Солідарність" повідомляю про вихід із фракції, яку нажаль очолює пан Ткачук і вважаю дії своїх колег по колишній фракції Лариси Летючої та Юрія Матохіна такими, що підривають авторитет влади і попирають інтереси громади, яка їх обрала. Стосовно інших депутатів міської ради давно втратила віру в самостійність і розумність їх дій.

P.S. останнім часом, в порушення регламенту проведення сесії, повідомлення, проекти, протоколи і самі рішення не опубліковуються на сайті міської ради, що порушує доступ громадян до інформації.
Депутат Бутков обрав інший ресур в місцевому інернет-виданні.

Галерея зображень

Заява Ольги Лішик щодо незаконних дій депутатів