Жінка заявила, що у її квартирі у Сєвєродонецьку живуть невідомі люди

Жінка заявила, що у її квартирі у Сєвєродонецьку живуть невідомі люди

До поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що невідомі особи проникли та живуть у її квартирі у Сєвєродонецьку.

Про це повідомляє поліція Луганської області.

Також поліція отримала 8 повідомлень про знищення та пошкодження внаслідок обстрілів окупаційними військами рф приватних будинків у Рубіжному, Попасній, Золотарівці й Верхньокам’янці та квартир у Попасній та Сєвєродонецьку.

Правоохоронці зареєстрували повідомлення про те, що військові рф позбавили волі мешканця Щастинського району, якого помістили до СІЗО. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Поліцейські зареєстрували 2 повідомлення про незаконне заволодіння легковими автомобілями у Рубіжному та Сиротиному.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 262 Кримінального Кодексу України (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем) за фактом незаконного заволодіння військовими рф мисливським карабіном з будинку у Сватовому.

Крім того, поліцейські виявили 2 осіб, які підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань та співпрацюють з російськими окупаційними військами. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 260 Кримінального кодексу України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

Нагадаємо, прокурори направили до суду обвинувальні акти стосовно чотирьох мешканців Луганщини за фактом колабораційної діяльності.