На Луганщині партизани підривають залізничні колії

На Луганщині партизани підривають залізничні колії

На тимчасово окупованій території Луганської області працює партизанський рух. Партизани, зокрема, підривають залізничні колії.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив керівник Сєверодонецької районної військової адміністрації Роман Власенко.

"Партизанський рух на Луганщині є, можливо не в тих обсягах і не такий активний, як нам би хотілося, але тим не менш були випадки підриву залізничних колій, є випадки розповсюдження агітаційних матеріалів, є випадки такого, умовно, тролінгу окупаційної влади й російських військових написами, прапорами. І головне – це інформування Збройних сил України про пересування і місця розташування підрозділів, військової техніки, складів окупаційної армії", – сказав він.

Власенко також розповів, що тиск на місцеве населення з боку окупантів постійно зростає – це стосується і примусової паспортизації, і обмеження пересування між містами, і мобілізації.

Нагадаємо, на Луганщині партизани знищили устаткування автоматизованого управління залізницею на ділянці залізничного сполучення Ровеньки-Антрацит.