Окупанти обстріляли Невське та Білогорівку на Луганщині

Окупанти обстріляли Невське та Білогорівку на Луганщині

Війська рф минулої доби обстріляли Невське та Білогорівку в Луганській області. Наразі в Невському залишається найбільша кількість людей серед усіх деокупованих населених пунктів. 

Про це повідомив Генштаб ЗСУ. 

Загалом протягом минулої доби окупанти завдали 3 ракетних, 2 з яких ЗКР С-300 по Краматорську, та 13 авіаційних ударів, здійснив близько 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.  

Росіяни продовжують зосереджувати основні зусилля на спробах повного захоплення Луганської та Донецької областей. Протягом минулої доби підрозділи сил оборони відбили 21 атаку. 

Авіація сил оборони за минулу добу завдала 4 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, а також 3 - по його зенітно-ракетних комплексах.

Протягом минулої доби ЗСУ знищили 3 ворожих БпЛА різного типу. Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили 2 пункти управління, 2 райони зосередження озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів та ще один важливий військовий об'єкт противника. 

Нагадаємо, на Луганщині втекли мобілізовані окупантами ув'язнені.