На Луганщині окупанти облаштували ще близько десяти військових шпиталів

На Луганщині окупанти облаштували ще близько десяти військових шпиталів

Між Сватовим та Старобільськом протягом останніх днів росіяни облаштували ще близько десяти військових шпиталів. Один із них великий – на 150 осіб.

Про це в ефірі “1+1” повідомив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор.

“Майже всі державні заклади: і лікарські, і педагогічні, ворог використовує для оснащення своїх таких переносних медичних пунктів для надання допомоги їхнім пораненим. Буквально за останній тиждень вони ще по лінії від Сватового до Старобільська розгорнули близько десяти госпіталів, один з них дуже великий – на 150 осіб. Причому виписують навіть тих людей, яким надавали допомогу, тепер туди не підпускають, завезли своїх лікарів та очікують, у них вже пішло поповнення поранених, а тепер вони очікують (я так розумію, що готуючись до нашого контрнаступу) ще значну кількість поранених”, – розповів він.

Лисогор також сказав, що кожна наземна атака окупантів закінчується ураженням їхніх сил та засобів, у тому числі й з подальшим просуванням українських підрозділів уперед.

Нагадаємо, раніше Артем Лисогор повідомляв, що українські військові виявили місце, з якого росіяни запускали безпілотники, та ефектно знищили позиції окупантів.