Активісти “Жовтої стрічки” розповіли, де живуть російські воєнні злочинці у Луганську

Активісти “Жовтої стрічки” розповіли, де живуть російські воєнні злочинці у Луганську

Активісти руху громадського спротиву "Жовта Стрічка" повідомили, що російські воєнні злочинці та організатори "виборів та референдумів" у Луганську живуть у готелі “Дружба”.

Про це вони сповістили на своєму телеграм-каналі.

“Готель російських воєнних злочинців. Це готель, який так люблять рашисти, з охороною 24/7. Тут живуть переважно російські заслані чиновники та організатори так званих “виборів”. Всі вони повинні бути на лаві підсудних. І вони там будуть! Найбільше чого бояться рашисти – це бути виявленими, бути відомими. А давайте зробимо їх відомими усіма доступними методами!”, – йдеться у повідомленні.

При цьому активісти не закликають виходити на мітинги або протести, оскільки це може зараз бути небезпечно. Водночас вони просять розповсюджувати цю інформацію.

Також активістам руху “Жовта Стрічка" стало відомо, що окупанти використовують дітей як живий щит. На території готелю присутні батути для дітей. Там щоденно час проводять діти із батьками. В той час як окупаційна влада та воєнні злочинці рф проводять власні “наради” та збори на території готелю. А на одній із парковочних зон стоять машини, які займаються вивезенням “грузу 200” із лінії фронту.

Нагадаємо, раніше активісти руху громадського спротиву "Жовта Стрічка" розповсюдили українські стікери та постери в окупованому Луганську.