Літвінова підтвердила інформацію про вбиту в Старобільську неповнолітню дівчину

Літвінова підтвердила інформацію про вбиту в Старобільську неповнолітню дівчину

Начальниця міської військової адміністрації Яна Літвінова підтвердила інформацію про вбивство дитини в окупованому Старобільську.

Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі.

“На жаль, на сьогодні ми вже маємо підтверджену інформацію про вбиту нещодавно неповнолітню дівчину в місті”, - зазначила начальниця міської адміністрації.

Також керівниця Старобільської МВА повідомила про тиск і погрози місцевим мешканцям у разі наявності паспортів України та інші злочини окупантів.

“Обхід будинків представниками окупаційних ЗМІ щодо з’ясування інформації про власників помешкань/фактично проживаючих, наявність паспортів рф... можемо говорити про факти видачі повісток та обліку чоловіків призовного віку, є й первинний облік хлопців 17 років”, - поінформувала Літвінова.

Зазначимо, днями українські ЗМІ поширили інформацію про те, що в окупованому Старобільську Луганської області знайшли тіло 16-річної жительки Євсуга зі слідами насильницької смерті.

Раніше начальниця Старобільської міської військової адміністрації Яна Літвінова розповіла, що рахунок містян, яких викрали росіяни, може йти на тисячі.