Луганським ВПО надають безкоштовне житло на Хмельниччині

Луганським ВПО надають безкоштовне житло на Хмельниччині

Гірська міська військова адміністрація надає тимчасове безкоштовне житло для переселенців з Луганщини. Прихисток можна отримати у відремонтованій будівлі колишньої поліклініки та сільської ради у селищі Солобківці Хмельницької області (45 км від обласного центру).

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Проживання безкоштовне. За словами начальника Солобковецької сільської ради Сергія Когута, сплачувати ні за комунальна послуги, ні за оренду не потрібно.

У шелтері можуть проживати 30-35 внутрішньо переміщених осіб. Кімнати на 4-6 осіб: двоярусні ліжка, тумбочки, комод, шафа для одягу. Наявні ковдри, подушки, постіль.

Кухня обладнана столами, стільцями, електроплитами з духовою шафою, холодильниками та посудом.

Кімнати гігієни – окремі для чоловіків та жінок.

Також є пральна машина, сушарка, праска та прасувальна дошка.

Опалення взимку – електричне.

На першому поверсі розташований центр сімейної медицини.

Для реєстрації необхідно звертатися за адресою: Хмельницький, вул. Кам’янецька 122, каб. 3.

Тел. +38 063 190 90 12, +38 093 038 79 16.

Відкриття шелтеру стало можливим завдяки співпраці Гірської громади зі Солобковецькою громадою Хмельниччини та благодійним фондом «Янголи спасіння» за підтримки естонської організації "Мондо".

Саме за фінансової підтримки благодійників в шелтері зробили ремонт, закупили меблі й необхідне побутове устаткування. На облаштування спрямували виключно позабюджетні кошти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пропонується безкоштовне житло для внутрішньо переміщених осіб від Американського БФ «До України з Любов’ю».