У рф кажуть про наймасовішу атаку дронів на шість регіонів: палав аеродром з літаками Іл-76 (ФОТО)

У рф кажуть про наймасовішу атаку дронів на шість регіонів: палав аеродром з літаками Іл-76 (ФОТО)

У рф повідомили про атаку дронів на шість регіонів центральної росії: Псковську, Брянську, Рязанську, Орловську, Калузьку та Московську області.

Про це заявляє міноборони рф, російські ЗМІ і місцеві пабліки у Telegram.

Дрони атакували військовий аеродром Пскова, пише "Медуза". Над містом обмежували рух повітряного транспорту. Внаслідок атаки пошкоджено чотири літаки Іл-76. Міноборони рф нічого не повідомляло про це.

Telegram-канал Baza повідомив, що за попередніми даними, в атаці на псковський аеропорт брало участь понад 10 безпілотників. Атака розпочалася о 23:40 за місцевим часом.

На фото: пожежа на аеродромі у Пскові

Паблік SOTA повідомив, що дрони атакували також Черехінську військову базу у Пскові, місце дислокації 104-го гвардійського десантно-штурмового полку. Зазначається, що у 2022 році цей полк брав участь у військових злочинах у Бучі.

На фото: пожежа на аеродромі у Пскові

Брянська область тричі за ніч була атакована безпілотниками. За даними губернатора Олександра Богомаза, всього над територією регіону збили шість БПЛА. Два безпілотники, за словами Богомаза, намагалися атакувати телевежу.

Telegram-канал Mash пише, що в Брянську дрони намагалися атакувати нафтобазу "Дружба". Також один зі збитих безпілотників упав на завод "Кремній ЕЛ" — одного з найбільших виробників мікроелектроніки в росії.

У групі прес-служби Брянської міської адміністрації у Вконтакті з'явилося повідомлення про бавовну в будівлі місцевого управління СК. Пізніше запис видалили. Чи була "бавовна" пов'язана з атакою БПЛА, невідомо.

Нагадаємо, під ранок 30 серпня рф атакувала Україну крилатими ракетами і ударними дронами, ППО знищила всі 28 крилатих ракет та 15 із 16 "шахедів". Проте у Києві двоє людей загинули.