“Після завершення покажуть одну дільницю, яку показово відвідували люди”, - Стрюк про “вибори” у Сєвєродонецьку

“Після завершення покажуть одну дільницю, яку показово відвідували люди”, - Стрюк про “вибори” у Сєвєродонецьку

Серед кандидатів на “виборах”, які окупанти проводять у Сєвєродонецьку, багато невідомих людей. Місцеві колаборанти очолюють списки.

Про це в ефірі Еспресо.TV повідомив начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк.

“Дійсно, відбувається ця псевдовиборча процедура. Здебільшого проводять її серед тих, кого прийняли там на роботу в комунальну сферу, кого забезпечили якимись можливостями проживання, та серед літніх людей, яких обходять по домах”, - розповів Стрюк.

Серед кандидатів у місцеві депутати, за його словами, досить багато незнайомих людей. Хоча є «досить відомі» у Сєвєродонецьку колаборанти, які очолюють списки.

«В основній масі це прізвища, які мені невідомі, хоча декількох людей я все ж таки згадав. Зокрема, перший у списку пан Невеселий, який, дійсно, був на території міста, намагався проводити якісь досить активні дії, зокрема, очолював міське управління молоді та спорту. Це було ще за часів Сєвєродонецької міської ради. І, як то кажуть, недаремно був звільнений, тому що наразі повернувся разом з окупантами та активно проводить політичне життя окупаційної влади», - розповів Стрюк.

Він також зауважив, що через близькість фронту в окупаційної влади є острах щодо відкриття дільниць в основний день голосування 10 вересня.

“Хоча, я думаю, після завершення "виборів" нам покажуть якусь одну дільницю, яку показово відвідували люди”, - додав він.

Нагадаємо, у мережі з’явилися списки кандидатів в окупаційну мерію Сєвєродонецька.